contact 0722 782 625
   
 

Cum alegi magicianul potrivit pentru petrecerea ta

Am un prieten, care îmi povestea că a fost la o petrecere de firmă unde a văzut un spectacol de magie. I-a plăcut foarte mult magicianul şi a dorit să-l invite cu un spectacol la nunta lui. Doar că magicianul nu era liber la data respectivă. Atunci a intrat pe internet şi a căutat un alt magician.

A fost uimit să constate că sunt o mulţime de magicieni, şi nu ştia pe ce criterii să-i selecteze. A discutat cu câţiva dar nu era deloc mulţumit de ce a găsit. O nuntă este un eveniment irepetabil iar el e un tip foarte atent la detalii şi pretenţios.

Nu ştiu prin ce împrejurări a ajuns la mine, am făcut spectacolul pentru nuntă şi am rămas prieteni după asta.

Articolul acesta vine ca un ajutor pentru cei care caută să angajeze un magician la o petrecere şi le este teamă că ar putea să greşească în alegerea făcută. Eu îţi ofer o  metodă prin care poţi să-ţi găseşti magicianul perfect pentru evenimentul tău.

În primul rând faci o listă cu 10 magicieni pe care îi găseşti şi îi analizezi după următoarele trei criterii:

  • Experienţă.

Află de câţi ani face magie? Caută să vezi câtă experienţă are cu spectacole pentru genul de evenimente la care doreşti să-l inviţi. Cere chiar şi referinţe de la alţi clienţi.

  • Echipamente/Echipă.

Întreabă-l direct cu ce recuzită vine în spectacol. Întreabă-l cu câţi oameni vine în staff-ul tehnic sau poate are una sau mai multe asistente.

  • Carismă/Chimie.

Cât de mult îţi place acest artist? A reuşit să te “cucerească” ? Pe bune, îţi place de el?

Cei mai mulţi în situaţii similare, pentru că pe bună dreptate nu ştiu cum să facă, încep să caute magicianul cu preţul cel mai jos. După părerea mea, asta e o metodă foarte riscantă.

Imaginează-ţi acum că ai nevoie de un magician pentru o petrecere. Ce îţi sugerez să faci este să ai o listă cu 10 magicieni pe care să-i treci prin cele trei filtre: Experienţă, Echipamente/Echipă şi Carisma/Chimie. Apoi îi păstrezi în listă pe cei care corespund cerinţelor tale şi îi contactezi.  După ce afli disponibilitatea şi preţul lor, te poţi hotărâ  ce magician este potrivit pentru evenimentul tău.

Te rog să-mi scrii dacă această metodă ţi-a fost de folos.

Adauga comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi vizibila public. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

nume *

website

comentariu *

Comentarii

    • Cata (18.11.2015 11:23)

      Daca este o petrecere pentru copii conteaza si felul in care stie sa se relationeze cu copiii, sa se faca placut de acestia. Copiii sunt mai pretentiosi, nu se pot bucura alaturi de oricine. Evitati magicienii/artistii cu o figura dura, inflexibila e de preferat cei cu o mimica vesela

| contacteaza-ma
 
 

inscrie-te la newsletter si
primesti GRATUIT 4 trucuri
pe care sa le prezinti prietenilor

Poti alunga plictiseala in grupul tau de prieteni sau poti sparge gheata la o petrecere !

Succes magic!

nume *
prenume *
data de nastere
e-mail *
doresc sa ma inscriu la newsletter *